Älyhylly

ATP:n tuoteperheen uusin tulokas on älyhylly, jonka toiminta perustuu aineiston tunnistamiseen RFID-teknologian avulla. Hyllyn välityksellä voi sekä palauttaa että uusia lainoja. Lisäksi se tarjoaanykyaikaisen ratkaisun varatun aineiston käsittelyyn.

Älyhyllyyn saa kaksi näyttöä eri korkeuksille, jolloin myös lapset ja liikuntarajoitteiset pääsevät käyttämään sitä omatoimisesti. Hyllyn saa joko sähkölukollisilla ovilla tai ovettomana. Voit itsepäättää, kumpi palvelee sinun tarpeitasi paremmin.

Älyhylly voidaan varustaa kirjalaatikoilla, jotka helpottavat sen tyhjennystä ja säästävät siten vaivaavirkailijoilta, kun yhden kirjan sijaan hyllystä saa nostettua kerralla useampia teoksia.

Monipuolisuutensa ja turvallisuutensa ansiosta älyhylly soveltuu käytettäväksi myöskirjastomaailman ulkopuolella, kuten vaikkapa materiaalin hallintaan teollisuudessa, palveluaikojenjatkamiseen vähittäiskaupassa tai hyödykkeiden lainaamiseen julkishallinnon laitoksissa. Mahdollisuuksia on monia!

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää ansaintamahdollisuuksista, joita tuotteemme voivattarjota sinun yrityksellesi tai yhteisöllesi.