Yritys

ATP AUTOMATION LTD OY ON KANTA-HÄMÄLÄINEN PERHEYRITYS

Yrityksemme toiminta käynnistyi kirjasto-ohjelmistopuolelta vuonna 1994. Tällöin se toimi nimelläAkateeminen tietopalvelu. Ensimmäiset automaatit kirjastoihin valmistettiin pilottihankkeina 2000-luvun alussa. Vuonna 2006 ohjelmistopuoli ja automaattien valmistus erotettiin toisistaan. Silloinautomaattien valmistaminen siirtyi ATP Automation -nimen alle. Keväällä 2014 tehtyjen kauppojenmyötä yrityksen toiminta muuttui perhevetoiseksi. Asiakkaillemme muutos tarkoitti entistäjoustavampia palveluaikoja – apua silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat.

 

RÄÄTÄLÖIMME TUOTE- JA PALVELURATKAISUT ASIAKKAIDEMME TARPEIDEN MUKAAN

Itsepalveluautomaatit ja kuljetinratkaisut syntyvät käsityönä Vanajaveden rannalla sijaitsevissatuotantotiloissamme. Kuulumme Suomalaisen Työn Liittoon, mikä toimii takuuna kotimaisestaosaamisesta.

Suunnittelemme, valmistamme ja myymme palautus- ja lainausautomaatteja kirjastoille. Lisäksitoteutamme yksilöllisiä kuljetinratkaisuja sekä teollisuuden että kirjastojen tarpeisiin.Jälleenmyymme myös erilaisia pientarvikkeita kuten kuittikirjoittimia, viivakoodinlukijoita, RFID-lukijoita ja näihin liittyviä oheistuotteita, sekä hälytinportteja ja RFID-konversioasemia.

 

ASIAKKAANAMME SAAT YHDELTÄ TOIMITTAJALTA KAIKEN TARVITSEMASI TUNNISTAMISTEKNIIKAN PIENTARVIKKEISTA MASSIIVISIIN KOKONAISRATKAISUIHIN

Teemme tiivistä yhteistyötä muiden alojen toimijoiden kanssa. Näin pystymme tarjoamaanjokaiseen projektiin kunkin toimialan erityisosaamisen asiantuntijat. Esimerkkinä tästä toimiiitsepalvelukirjastokonsepti, jossa teemme tiivistä yhteistyötä kahden muun yrityksen kanssa. Kunkäytössämme on tunnistamistekniikan ja turvallisuusalan asiantuntijat, voimme keskittyä siihen,minkä itse osaamme parhaiten: automatiikkaan ja laitteidemme tuki- ja ylläpitopalveluidentarjoamiseen.

 

HALUAMME OLLA LUOTETTAVA JA VAIVATON YHTEISTYÖKUMPPANI

Vastuumme tuotteista ei pääty tavaran toimitukseen, vaan huoltotiimimme palvelee asiakkaitammeympäri Suomen. ATP Automationin perhevetoisuus takaa palvelun joustavuuden ja sujuvuuden sekämahdollisuuden sopia juuri heidän tarpeisiinsa vastaavista toimintatavoista esimerkiksihuoltopalveluissa. Tarjoamme asiakkaillemme vakiopalveluna 24/7-huoltoportaalin, jonka kauttavoi raportoida ongelmatilanteista. Puhelintukemme puolestaan tarjoaa henkilökohtaista palveluakelloon katsomatta aina, kun sitä tarvitset.

 

ASIANTUNTEMUKSEMME KIRJASTOALALLA ON HELPOSTI RÄÄTÄLÖITÄVISSÄMYÖS MUIDEN TOIMIALOJEN TARPEISIIN

Yrityksemme ydinosaamista on aineiston tunnistaminen, lajittelu ja siirtely. Henkilöstöltämmelöytyy vahvaa osaamista myös teollisuusautomaation puolelta. Olemme toteuttaneet mittaviahankkeita niin kirjastoille kuin teollisuuden tarpeisiinkin. Hyvä esimerkki tällaisesta hankkeesta onTurun kaupunginkirjaston noin 350 metrin pituinen kuljetinratkaisu hisseineen ja palokatkoineen.

 

Anna meidän palvella, kun Teillä on pulma, johon markkinat eivät tarjoa valmista ratkaisua.