Företag

ATP Automation Ltd Oy är ett familjeföretag

som ligger i hjärtat av Tavastland vid E3 nästan mittemellan v Helsingfors och Tammerfors. Vårt företag inledde verksamhet med biblioteksprogram år 1994. Då hette vi Akateeminen tietopalvelu (Akademiska dataservice).

De första biblioteksautomaterna tillverkades som pilotprojekt i början av 2000-talet. I 2006 skildes tillverkningen av automater från mjukvarusidan och då startade ATP Automation sin verksamhet att tillverka biblioteksautomater. På våren 2014 övergick ATP Automation att vara ett entreprenörsdrivet familjeföretag, vilket betydde och betyder i dag mera flexibel service samt personlig hjälp till våra kunder, när det behövs som mest.

 

UNIKA PRODUKT- OCH SERVICELÖSNINGAR

Våra självbetjäningsautomater och bandtransportlösningar tillverkas som hantverk i produktionslokaler i närheten av vattenleden Vanajavesi. Vi representerar finsk toppkompetens inom vår bransch och som garanti av detta är vårt medlemskap i Förbundet för Finländskt Arbete.
Vi konstruerar, tillverkar och säljer utlånings- och återlämningsautomater för bibliotek samt kundanpassade bandtransportlösningar att fylla industris och biblioteks behov.

Vårt sortiment innebär också olika tillbehör liksom kvittoskrivare, streckkodsläsare, RFID-läsare med kompletterande tillbehör, larmbågar och RFID-konverteringsenheter.

 

PRODUKTER OCH SERVICE, FRÅN TILLBEHÖR TILL MASSIVA HELHETSLÖSNINGAR – ALLT FRÅN EN LEVERANTÖR

Vi bedriver nära samarbete med experter i olika branscher för att kunna erbjuda det bästa vetandet för varje kundprojekt. Som resultat av vårt nära samarbete med två andra företag, är vårt koncept för självbetjäningsbibliotek. Samarbetet med experter på identifikationsteknik och säkerhet låter oss koncentrera oss i det som vi kan bäst: automatik och service-, support- samt underhållstjänster av vår utrustning.

 

VI ÄR EN PÅLITLIG OCH FLEXIBEL SAMARBETSPARTNER TILL VÅRA KUNDERS FÖRFOGANDE

Vårt ansvar för vår utrustning slutar inte vid leveransen, utan vårt serviceteam övertar ansvaret att tillfredsställa kundens behov. Vi känner vårt ansvar för att garantera flexibel och smidig service till våra kunder och erbjuda kundanpassade servicepaket. Som standardtjänst har vi 24/7 serviceportal för problem samt vår lättillgängliga telefonsupport erbjuder personlig service enligt ert behov.

 

VÅR KOMPETENS I BIBLIOTEKSBRANSCHEN KAN LÄTT ANPASSAS TILL ATT UPPFYLLA KRAV INOM ANDRA BRANSCHER

Vår kärnkompentens består av att identifiera, sortera och överföra olika material. Vår erfarna personal är kvalificerad också i industriautomatik och som bevis på yrkesskicklighet har vi genomfört stora projekter inom både biblioteks- och industribransch, t.ex. 350 meters lång bandtransportlösning mellan två byggnader av Åbo stadsbibliotek.


Ingen färdig lösning på marknaden? Låt oss hjälpa dig att hitta den!